Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@06:38:37 GMT

برنامه‌های اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس آغاز شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۸۹۵۳

برنامه‌های اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس آغاز شد

مهدی روشن روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این برنامه‌ها تا ۱۳ شهریور ماه جاری روز برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران ادامه دارد و گروه‌های جهادی با حضور در فردوس و سایر نقاط خراسان جنوبی به مدت ۱۰ روز در راستای نیازها و عرصه‌های شناسایی شده در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و پزشکی به مردم منطقه خدمت‌رسانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از حضور ۶۰۰ نخبه جهادی از سراسر کشور سه روز قبل از برگزاری اجلاسیه در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: کتاب خاطرات رهبر معظم انقلاب از زلزله فردوس همزمان با برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران نیز رونمایی می‌شود.

فرماندار فردوس اظهار داشت: شهریور سال ۱۳۴۷ زلزله‌ای در فردوس روی داد و ابتدا باید دولت وقت به مردم با کمک‌های معیشتی و درمانی خدمت‌رسانی می‌کرد که عملا این کار را انجام نداد و ۲ روز بعد از این واقعه تلخ، رهبر معظم انقلاب که در آن زمان طلبه‌ای ۲۹ ساله بودند با جمعی از روحانیت حدود ۸۰ نفر وارد منطقه شدند و پایگاه امدادی روحانیت را فعال کردند.

وی افزود: همان ابتدا با کار تشکیلاتی منظم که ایشان برنامه‌ریزی کرده بودند، ۱۲ کامیون امدادی همراه با این گروه وارد منطقه شد و اقلام امدادی در اختیار مردم قرار گرفت.

روشن گفت: آنچه حائر اهمیت است اینکه در یک نظام شاهنشاهی آن زمان به جای اینکه به مردم کمک شود و در اسناد ساواک هم هست که حتی یک ساختمان بهداری که نوساز بوده و در اثر زلزله فردوس خراب نشده آن را خراب کردند تا مردم نتوانند استفاده کنند.

وی بیان کرد: همچنین در حوزه خدمت‌رسانی مشکلاتی را برای مردم و گروه امدادی که وارد منطقه شد، به وجود آوردند ولی در مقابل یک گروه جهادی با کار تشکیلاتی می‌آید و به مردم خدمت‌رسانی می‌کند که اولین اردوی جهادی را در ایران رقم می‌زند.

فرماندار فردوس افزود: اولین اردوی جهادی که ۵۴ سال قبل توسط مقام معظم رهبری در زمان زلزله فردوس پایه‌گذاری شد، تاریخ و مبدا فعالیت‌های جهادی در کشور قرار می‌گیرد که یک کار جهادی بوده و امروز به عنوان الگو مطرح است.

وی گفت: همزمان با برگزاری اولین اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس، مبدا فعالیت جهادی در کشور مشخص می‌شود که افتخاری برای این شهرستان و استان خراسان جنوبی است.

روشن با اشاره به سیره کار جهادی رهبر معظم انقلاب که پس از زلزله فردوس در منطقه حضور یافتند گفت: در این حرکت جهادی کارهای فرهنگی و امدادی برنامه‌ریزی شده و نیازهای مردم به ثبت رسیده که این شاخص‌ها الگویی برای فعالان گروهای جهادی در کشور است.

وی ادامه داد: برای نخبگان جهادی که سه روز در شهرستان فردوس حضور خواهند داشت دوره تخصصی سیره جهادی رهبری برگزار می‌شود تا این الگوسازی منتقل شود.

فرماندار فردوس گفت: برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران بدان جهت اهمیت دارد که اولین بار جهادگران کل کشور دور هم جمع می‌شوند و یک الگو، مبدا و تاریخ برای ادامه کارشان پیدا می‌کنند که تاریخ آن به کار جهادی رهبر معظم انقلاب در زلزله سال ۴۷ فردوس مربوط می‌شود.

وی افزود: علاوه بر فعال شدن ستادی در استان، ۱۲ کمیته اعم از علمی، پشتیبانی، مشارکت‌های مردمی، اردوهای جهادی، بانوان، نمایشگاه و فرهنگی هنری از ۲ ماه قبل در فردوس تشکیل شده که تا روز برگزاری اجلاسیه برنامه‌های تعیین شده را پیگیری می‌کنند.

روشن با بیان اینکه از هفتم تا نهم شهریور برنامه‌های فرهنگی عزاداری با حضور سخنرانان و مداحان کشوری را در شهرستان خواهیم داشت گفت: همچنین بزرگداشت شهدا و افراد مرحوم که در پایگاه امدادی سال ۴۷ زلزله فردوس فعال بودند اعم از شهید هاشمی‌نژاد، شهید کامیاب، مرحوم آیت الله واعظ طبسی و آیت‌الله فردوسی پور و سایر بزرگان از دیگر این برنامه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی هنری برای عموم مردم پیش‌بینی شده است افزود: در حوزه رسانه و پرداختن به جهاد تبیین رسانه‌های استان فعال شده‌اند و پخش زنده اجلاسیه نیز هم برنامه‌ریزی شده است.

فرماندار فردوس اظهار داشت: اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس ۱۳ شهریور ماه با حضور هزار میهمان خارج از استان برگزار می‌شود و همزمان با برپایی این اجلاسیه ۱۵ پروژه در شهرستان فردوس افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه این اجلاسیه دستاوردهای مهمی برای منطقه به همراه خواهد داشت گفت: علاوه بر ۱۵ پروژه در حوزه محرومیت‌زدایی هم برای انعقاد تفاهم‌نامه‌ها برنامه‌ریزی شده که مزایای آن شامل کل استان است.

روشن افزود: برخی از برنامه‌های اجلاسیه ملی جهادگران از اول شهریور آغاز شده و برپایی جلساتی با اقشار مختلف مردم و ضبط خاطرات از زلزله سال ۴۷ توسط یک تیم تدوین از دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در حال انجام است.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری خراسان جنوبی فردوس گروه های جهادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری خراسان جنوبی فردوس مقام معظم رهبری خراسان جنوبی فردوس گروه های جهادی اجلاسیه ملی جهادگران رهبر معظم انقلاب برگزاری اجلاسیه فرماندار فردوس خراسان جنوبی زلزله فردوس برنامه ریزی خدمت رسانی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان، گفت: در راستای کاهش ناترازی انرژی، نصب پنل‌‏های خورشیدی را در دستور کار قرار داده‌ایم و تاکنون با نصب و بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی توانسته‌ایم ۵.۵ مگابایت برق به شبکه توزیع استان اضافه کنیم و در این زمینه مقام نخست را در سطح کشور به خود اختصاص داده‌ایم.

سرهنگ حسن عجمی در نشست خبری که ظهر امروز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت و به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، اظهار کرد: بعد از اینکه وزارت جهاد سازندگی منحل و با وزارت کشاورزی ادغام شد، رهبر معظم انقلاب فرمان تشکیل سازمان بسیج سازندگی را در سال ۱۳۷۹ دادند و این شجره طیبه که همان جهادگران انقلابی هستند، از زمان انقلاب تاکنون توانسته‌اند اقدامات بسیار خوبی در جهت رفع محرومیت برای کشورمان به ارمغان آورند.

وی به محور فعالیت سازمان اشاره کرد و افزود: بسیج سازندگی در قالب ۴ بخش خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی فعالیت می‌کند.

عجمی با بیان اینکه حرکت‌های جهادی، کارخانه انسان‌سازی برای جوانان است، تأکید کرد: از این ظرفیت مردمی باید به بهترین وجه استفاده شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد. همچنین برنامه آزادسازی زندانیان در دستور کار بسیج قرار دارد که تاکنون توانسته‌ایم با همکاری مردم زمینه آزادسازی ۷۰ زندانی را فراهم کنیم. در راستای کمک به ازدواج خاواده‌های نیازمند نیز تاکنون سه هزار کمک‌هزینه جهیزیه اعطا نموده‌ایم.

عجمی موضوع آب را یکی از مشکلات کشور دانست و گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با محوریت مشکلات آبی کشور ایجاد شده که بسیج سازندگی نماینده آن در استان است و در شهرهای نائین، سمیرم و فریدون‌شهر اقداماتی در دست اجراست که در پی آن ۴۰ روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.

مطالبه‌گری برای تحقق شعار سال

رئیس بسیج سازندگی اصفهان گفت: رهبر انقلاب سال‌هاست موضوعاتی حول محور اقتصادی برای شعار سال انتخاب می‌کنند و سال جاری نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است. به همین دلیل وظیفه داریم، در خصوص تحقق شعار سال و موانعی که بر سر راه است، مطالبه‌گری کنیم.

وی یکی از برنامه‌های بسیج سازندگی استان را کمک به رشد تولید و کارآفرینی و احیای واحدهای راکد دانست و بیان کرد: پرداخت وام‌های بلندمدت و کم‌بهره، کمک به عارضه‌یابی واحدهای صنعتی نیمه‌راکد و راکد برای فعال‌سازی و احیا، پرداخت وام‌های کارآفرینی و خویش فرمایی برخی از برنامه‌های استان است. همچنین در زمینه اعطای وام‌های کم‌بهره و قرض‌الحسنه توانسته‌ایم با کمک گروه‌های جهادی تاکنون هزار و ۶۴۹ صندوق قرض‌الحسنه تأسیس و مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

عجمی با بیان اینکه هدف بسیج خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، گفت: در حال حاضر ۳۲ قرارگاه جغرافیایی در شهرستان‌ها و ۴ قرارگاه پهنه‌ای وجود دارد که در حال خدمت‌رسانی به مردم است.

وی افزود: اهدای ۱۵ هزار بسته معیشتی، ۷۲ سری جهیزیه، افتتاح ۳۵۰ پنل خورشیدی، کمک به آزادسازی زندانیان، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی در شهرستان آران و بیدگل، افتتاح ۱۰طرح کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام یکصد گروه جهادی به مناطق هدف، تجهیز عمرانی ۲‌ قرارگاه عملیاتی پهنه ای، افتتاح آبرسانی پایدار به ۴۰ روستا، افتتاح ۱۳ منزل و مرحمت تعدادی قنات از برنامه‌های شاخص استان در هفته بسیج سازندگی است.

در این نشست خبرنگار ایسنا با اشاره به تأکید رئیس سازمان بسیج سازندگی استان به موضوع رشد تولید و اجرای برنامه‌هایی برای کمک به احیای واحدهای نیمه‌فعال و راکد صنعتی، پیشنهاد کرد که با استفاده از نظرات تیم‌های کارشناسی و جهادی، طرح‌ها و لوایحی که ممکن است مانع رشد تولید باشد، به‌موقع شناسایی و عارضه‌یابی شود و طی نامه‌های مشورتی در اختیار سیاست‌گذاران قرار بگیرد تا به‌جای تلاش برای احیای واحدهای نیمه‌تعطیل و راکد، از تصویب قوانین مغایر با رشد تولید و ایجاد مشکلات جدید که به دلیل طرح‌های کارشناسی نشده است، جلوگیری شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مراسم تشییع شهدای تازه تفحص شده در اصفهان آغاز شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • جانشین فرمانده‌کل‌سپاه پاسداران سخنران اجلاسیه شهدای شهرستان باشت
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد